Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Se butikkens nyheder her

Hurtig levering 1-3 dage

Kun 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot

Vi har ofte tendens til at rejse de samme steder hen, når vi tager på ferie. Dette skyldes en følelse af fortrolighed og kendskab til det pågældende sted. Men hvorfor bruger vi så gerne vores hårdt tjente penge på at rejse steder hen, som vi allerede har været, opleve de samme attraktioner og spise de samme steder? Og oven i købet stå side om side med tusindvis af andre turister og betale overpris for noget vi måske kan få bedre et andet sted til halvdelen af prisen?

Hvis du søger efter alternative feriedestinationer til den kommende sommer, så læs med her:

 

01. I stedet for Paris
Rennes, France © Shutterstock

Rennes

Rennes er en smuk by i Bretagne-regionen i Frankrig, som tilbyder en autentisk fransk oplevelse uden at være overfyldt med turister som Paris. Byen har en rig kultur og historie med smukke gamle bygninger og charmerende gader at udforske. Rennes er også kendt for sit køkken og er hjemsted for nogle af de bedste madmarkeder i Frankrig. Derudover er Rennes også en universitetsby, hvilket betyder, at den er levende og dynamisk med en ungdommelig atmosfære.

Så hvis du vil opleve den franske livsstil og kultur på en mere autentisk og afslappet måde, så er Rennes et fantastisk valg i forhold til Paris.

Hvad du bør pakke

Oscar JacobsonGarment Project

 

02. I stedet for Firenze
An old street in Lucca, Italy © Shutterstock

LUCCA

Selvom Firenze er en vidunderlig by med masser af kulturelle skatte og historiske monumenter, kan Lucca tilbyde en mere afslappet og charmerende oplevelse for rejsende. Byens velbevarede middelalderlige bymur og små, snoede gader skaber en autentisk og intim atmosfære, hvor man virkelig kan føle sig som en del af byens historie og kultur.

Lucca er også kendt for sine smukke parker og haver, herunder den berømte Giardino Botanico, som tilbyder en fredfyldt oase midt i byen. Endelig er Lucca en fremragende base for at udforske det omkringliggende toscanske landskab og andre nærliggende byer som Pisa og Siena. Så hvis du er på udkig efter en mere afslappet og autentisk italiensk oplevelse, er Lucca et fantastisk valg.

Hvad du bør pakke

03. I stedet for Nice & Cannes

Stranden i Eze sur mer, Sydfrankrig © Shutterstock

Eze & Antibes

Selvom Nice og Cannes er kendt for deres glamour og luksus, kan en tur til Eze og Antibes tilbyde en mere autentisk og unik oplevelse af den franske riviera. Eze, en charmerende middelalderby, beliggende på en bakketop, har en betagende udsigt over Middelhavet og er kendt for sin parfumeindustri og håndværk. Byen er fyldt med små butikker, gallerier og restauranter, der serverer lokale specialiteter.

Antibes, en mere afslappet by med en livlig marina, er hjemsted for et af de bedste Picasso-museer i verden og har også en betagende gammel bydel med smalle og brostensbelagte gader. Antibes er også kendt for sin lokale fiskehandel og har en bred vifte af lækre fiske- og skaldyrsrestauranter.

Så hvis du er på udkig efter en mere autentisk oplevelse af den franske riviera, og ønsker at undgå turistmasserne i Nice og Cannes, så er Eze og Antibes de perfekte steder at besøge.

Hvad du bør pakke

 

04. I stedet for Santorini
Naousa, Paros, Grækenland © Shutterstock

PAROS

Paros og Santorini er begge smukke græske øer med en rig historie og fantastiske strande. Men der er nogle gode grunde til at vælge Paros frem for Santorini.

For det første er Paros en mere afslappet og mindre overfyldt ø end Santorini, hvilket gør det til et perfekt sted for dem, der søger en mere fredelig og autentisk græsk oplevelse. Der er stadig masser af restauranter, barer og butikker at udforske, men man kan også finde rolige steder væk fra turistmængderne.

For det andet er Paros kendt for sine windsurfing-muligheder, takket være de stærke vinde og flade farvande. Hvis du er interesseret i vandsport, vil du ikke blive skuffet over Paros.

Endelig er Paros også en mere overkommelig destination end Santorini. Selvom begge øer har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, er Paros kendt for at have flere budgetvenlige muligheder end Santorini.

Så hvis du leder efter en autentisk og afslappende græsk øferie, med mulighed for vandsport og til en overkommelig pris, kan Paros være det perfekte valg for dig.

Hvad du bør pakke

 

05. I stedet for New York
Seattle skyline, Washington, USA  © Shutterstock

SEATTLE

Seattle og New York er begge fantastiske destinationer i USA, men der er nogle grunde til at vælge Seattle frem for New York.

For det første er Seattle kendt for sin smukke natur og udendørsoplevelser. Byen er omgivet af bjerge, skove og vand, og der er masser af parker og vandrestier at udforske. Hvis du er en naturelsker eller bare vil nyde en pause fra byens travlhed, vil Seattle være det perfekte valg.

For det andet har Seattle en blomstrende kaffekultur og er hjemsted for Starbucks og mange uafhængige kaffebarer. Hvis du er en kaffeentusiast, vil du elske at udforske byens kaffebarer og lærer mere om kaffens historie og produktion.

Endelig er Seattle kendt for sin afslappede livsstil og venlige befolkning. Byen har en langt mere afslappet atmosfære end New York og kan være et godt valg for dem, der ønsker at slappe af og nyde en mere afslappet rejseoplevelse.

Så hvis du leder efter en destination med smuk natur, fremragende kaffe og en afslappet livsstil, vil Seattle være et godt valg for dig.

Hvad du bør pakke