Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Se butikkens nyheder her

Hurtig levering 1-3 dage

Kun 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot

1. Vælg den perfekte skjorte: Hjælp din far med at finde den perfekte skjorte til en særlig aften eller til at bære på arbejdet. Fortæl ham om forskellige snit, farver og materialer, og find den skjorte, der passer bedst til hans stil og kropsform.

2. Tilpas jakkesættet: Hvis din far har brug for et jakkesæt, kan du tilbyde ham en tilpasset oplevelse i East of Copenhagen. Gennemgå forskellige stoffer, farver og snit til jakken og bukserne. Hjælp ham med at finde den perfekte pasform, og tilføj tilbehør som manchetknapper eller en lommetørklæde for at fuldende looket.

3. Gavekort: Hvis du ikke er sikker på, hvad din far vil have, kan et gavekort til East of Copenhagen være en god idé. Lad ham vælge sin egen stil og tøj, og giv ham muligheden for at prøve noget nyt.

4. Tilbehør: Hvis din far allerede har alt, hvad han behøver i sit klædeskab, kan du overveje at give ham nogle tilbehør i stedet. Dette kan omfatte manchetknapper, bælter, butterfly, hatte eller sokker. Disse små detaljer kan give et outfit et ekstra pift.

5. Personal shopping: Tilbyd en personal shopping oplevelse til din far, hvor han kan få en tilpasset og personlig styling. Tag ham på en tur gennem East of Copenhagen, og hjælp ham med at vælge tøj, der passer til hans stil og kropsform. Din far vil føle sig godt klædt på og mere selvsikker i sit tøj.