Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Se butikkens nyheder her

Hurtig levering 1-3 dage

Kun 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot

OM EAST OF COPENHAGEN
East of Copenhagen er ejet af Nicklas Kristensen, som i 2012 åbnede butikken midt i Dragørs smukke, idylliske og maritime bymidte, som ligger dejlig tæt på havnen. Vi er en moderne og dynamisk herretøjsbutik, som har et bredt sortiment i klassisk og moderne stil. Det er vores mål at tilbyde dig som kunde en behagelig og uhøjtidelig oplevelse i butikken, hvor vi selvfølgelig hjælper og guider dig bedst muligt i dine indkøb. Med en række kendte designer brands glæder vi os til at byde dig velkommen i butikken.

DANSK HERREMODE
East of Copenhagen tilbyder et stort udvalg af kendte tøjmærker, heriblandt Sand, Eton, Lacoste, Les Deux, Oscar Jacobson og mange flere. Hos East kan du både handle fysisk i butikken og via vores webshop. Vores butik ligger i Dragørs smukke bymidte, hvor kunder gerne kommer langvejs fra for at se på det store udvalg af tøj.

Ejeren Nicklas Kristensen går op i at skabe et afslappet og behageligt miljø, som er indbydende og inspirerende, så kunderne kan finde det, der passer til dem og deres stil. 

MEDARBEJDERE I BUTIKKEN: 

Nicklas Kristensen

Nicklas er indehaver af butikken, som har eksisteret siden 2013. Han er tidligere professionel fodboldspiller, samt iværksætter.

Nicklas står for den daglige drift af butikken og derudover er han aktiv i bl.a. Dragør Gadelaug og Dragør Turistråd.

Udover driften har Nicklas ansvaret for butikkens vareindkøb og sammensætning af mærker.


 

Marianne Lysell

Marianne har været ansat siden 1. februar 2020. Hun har tidligere været selvstændig med egen dametøjsforretning i 14 år, og har mere en 30 års erfaring indenfor tøjbranchen. 

Ved siden af butikken er Marianne TRX-instruktør. Hun har boet i Dragør i over 20 år og er et kendt ansigt i det lokale bybillede. 

Marianne er et energisk menneske, som altid er i godt humør til stor glæde for både kollegaer og kunder.