Om East of Copenhagen

OM EAST OF COPENHAGEN
East of Copenhagen er ejet af Nicklas Kristensen, som i 2012 åbnede butikken midt i Dragørs smukke, idylliske og maritime bymidte, som ligger dejlig tæt på havnen.  Vi er en moderne og dynamisk herretøjsbutik, som har et bredt sortiment i klassisk og moderne stil. Det er vores mål at tilbyde dig som kunde en behagelig og uhøjtidelig oplevelse i butikken, hvor de selvfølgelig hjælper og guider dig bedst muligt i dine indkøb. Med en række kendte tøj og designer brands glæder de sig til at byde dig velkommen i butikken.

DANSK HERREMODE
East of Copenhagen tilbyder et stort udvalg af kendte tøjmærker, her i blandt t-shirts, jeans, jakkesæt, sko, skjorter, undertøj og meget mere. Hos East kan du både handle fysisk i butikken og via vores opdateret webshop. Vores butik ligger på Dragørs smukke bymidte, hvor kunder gerne kommer langvejs fra for at se på det store udvalg af tøj.

Ejeren Nicklas Kristensen går op i at skabe en afslappet og behageligt miljø, som er indbydende og inspirerende, så kunderne kan finde det, der passer til dem og deres stil. 

ET STORT UDVALG
Hos East of Copenhagen skal det være dejlig nemt at finde nyt tøj. Både i butikken, men også når du handler på nettet. Derfor har vi på webshoppen gjort meget ud af at dele tøjet ind i kategorier, så det bliver nemt at finde kategorien med blazere eller t-shirt og samtidig kan du også få en fin oversigt over de forskellige accessories vi sælger. Du kan finde handsker, solbriller, manchetknapper og meget andet, der passer til det tøj du finder.

MEDARBEJDERE I BUTIKKEN: 

Nicklas Kristensen

Nicklas er indehaver af butikken, som har eksisteret siden 2013. Han er tidligere fodboldspiller, samt iværksætter.

Nicklas står for den daglige drift af butikken og derudover er han aktiv i bl.a. Dragør Gadelaug og Dragør Turistråd.

Udover driften har Nicklas ansvaret for butikkens vareindkøb og sammensætning af mærker.


 

Marianne Lysell

Marianne har været ansat siden 1. februar 2020. Hun har tidligere været selvstændig med egen dametøjsforretning i 14 år, og har mere en 30 års erfaring indenfor tøjbranchen. 

Ved siden af butikken er Marianne TRX-instruktør. Hun har boet i Dragør i over 20 år og er et kendt ansigt i det lokale bybillede. 

Marianne er et energisk menneske, som altid er i godt humør til stor glæde for både kollegaer og kunder. 

 

Oliver Wirenfeldt Kruse

Oliver har været ansat siden januar 2022 på deltid, og er siden juli 2022 blevet ansat på fuldtid i butikken. Oliver er ansvarlig for alt der har med marketing og webshop. 

I 2019 startede Oliver sin egen solbrille forretning ved navn OWK Eyewear, som vi idag også sælger i East of Copenhagen. Det har givet ham en stor erfaring indenfor markedsføring og styring af webshop. 

Han er selv opvokset i Dragør, hvilket er en stor fordel når der skal kommunikeres ud til de rette målgrupper.