Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Se butikkens nyheder her

Hurtig levering 1-3 dage

Kun 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot

Persondatapolitik

For at imødekomme de nye EU-regler om databeskyttelse (GDPR) som trådte i kraft pr. 25/05/2018, har vi opdateret vores privatpolitik. Nedenstående kan du læse om de forskellige regler, samt hvordan de berører dig.

 

1. Generelt om de nye datebeskyttelsesregler

GDPR er en persondataforordning, som skal skabe bedre kontrol over dine oplysninger på nettet, herunder sikre, at dine personlige oplysninger bliver indsamlet og behandlet sikkert hos os. Persondatapolitikken indbefatter altså de personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb og ved tilmelding af vores nyhedsbrev.

 

2. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

East of Copenhagen

Kongevejen 6

2791 Dragør

Danmark

CVR-nr.: 34246017

 

3. Hvad anvendes dine oplysninger til

Dine oplysninger anvendes til forsendelse af det produkt du har bestilt, herunder også dine rettigheder til at returnere og reklamere. Eller ved nødvendig kontakt vedrørende information om det produkt, du har bestilt. Har du skrevet dig op til vores nyhedsbrev, vil kun de indtastede oplysninger anvendes.

 

4. På hvilke grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag og ud fra dit udtrykkelige samtykke. Ved et køb giver du samtykke til, at vi må anvende dine indtastede oplysninger.

 

5. Hvem kan vi dele vores oplysninger med

Vi kan dele dine oplysninger med vores samarbejdspartner Shipmondo, der leverer dine varer. Derudover anvender vi eksterne samarbejdspartnere til teknisk drift, herunder oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve og forbedringer af www.eastofcopenhagen.dk (dette gælder bl.a. Trustpilot, Anyday og Shopify).

 

6. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande udenfor EU/EEA

Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikrer vi, at udbyderen behandler dine oplysninger i henhold til vores instruks. Derudover vil oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under punkt 3.

 

Hvis du mener, at East of Copenhagen behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det danske Datatilsyn.